grijs-blauwe paardebloem achtergrond

CSS Menu Bar Css3Menu.com


EFT als zelfhulpmiddel


Het grote voordeel van EFT is dat je het zelf kunt leren om je stressgerelateerde klachten aan te pakken en vaak helemaal op te lossen. Hiermee stijgt EFT ver uit boven andere technieken en therapieën en ben je niet meer afhankelijk van anderen. Natuurlijk kun je altijd een EFT behandelaar inschakelen als je geen vooruitgang boekt of je probleem te groot vindt om het zelf te doen.

Iedereen kan EFT leren. Er is geen bepaalde voorkennis voor nodig. Als je het echt goed wilt leren, adviseer ik je om mijn vierdaagse cursus EFT als zelfhulpmiddel te volgen. Je krijgt in 4 middagen uitvoerig uitleg over hoe je Gold Standard EFT en ook Optimal EFT bij jezelf kunt doen en oefen je veel zodat je de basisprotocollen helemaal kunt toepassen op jezelf. Na de cursus plannen we een persoonlijk consult waarin ik je help een plan van aanpak voor jezelf te maken. De totale kosten voor de cursus, inclusief lesmateriaal en een persoonlijk consult, bedragen € 490,-.

De eerstvolgende cursus vind je op de agendapagina.

Een andere optie is EFT leren met de Nederlandse vertaling van de EFT tutorial van Gary Craig, de grondlegger van EFT. Hij geeft veel gratis informatie en heeft ook een aantal producten die je kunt kopen. Klik hier om naar zijn website te gaan.

 


Nieuws

 

EFT opleiding voor professionals start 11 januari 2019

 

De volgende gratis EFT introductieworkshop is op zondag 17 maart 2019

 

Cursus EFT als zelfhulpmiddel: 5 & 12 april, 10 & 17 mei 2019

 

De workshop EFT in 1 dag is op 3 oktober 2019