grijs-blauwe paardebloem achtergrond

CSS Menu Bar Css3Menu.com


EFT consult of coaching


Persoonlijk consult

EFT geeft vaak een opvallend resultaat daar waar conventionele (medische of psychologische) therapie faalt. Een persoonlijk consult is een goed idee als je het gevoel hebt dat je jouw probleem niet alleen kunt oplossen of als je onvoldoende resultaat boekt met EFT als zelfhulpmiddel. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat je een blinde vlek kunt hebben voor de werkelijke (emotionele) reden waarom je bepaalde klachten hebt. Daarnaast is het beslist de moeite waard om EFT uit te proberen bij alle chronische medische klachten en problemen. Vooral voor chronische condities biedt de standaard medische wetenschap geen oplossingen, alleen medicatie. Echter medicatie wordt gebruikt om symptomen te behandelen, niet de oorzaak, en alle medicijnen hebben bijwerkingen. Als je de oorzaak met EFT aanpakt, hoef je vaak geen symptomen meer te bestrijden met een "geneesmiddel".

Ik kom met enige regelmaat mensen tegen die lang rondlopen met emotionele of lichamelijk klachten zoals stressklachten, faalangst, sprekersangst, hoofdpijn (migraine), gewichtsproblemen, angstaanvallen en fobieën, agressie problemen, allergieën, astma, slapeloosheid, chronische pijnklachten, trauma's (PTSS), verslavingen, depressie en chronische vermoeidheid. Velen hebben diverse therapieën geprobeerd maar blijven klachten houden.

Je bent niet de enige. Het aantal verwijzingen naar psychologen, psychiaters en andere therapeuten blijft stijgen. Onderzoek geeft aan dat ruim 60% zegt zich niet goed geholpen te voelen. Het probleem bij veel (chronische) klachten is dat mensen eraan gewend zijn ("het hoort bij me", "mijn moeder had het ook", "iedereen in mijn familie is te zwaar"), of ervan overtuigd zijn dat ze "er toch niet af kunnen komen" omdat ze de klachten al zo lang hebben. Dit zijn beperkende overtuigingen die genezing en heling in de weg staan. Met EFT zijn deze negatieve overtuigingen erg goed aan te pakken - en de werkelijke oorzaak van je klachten ook. Het zelfhelend vermogen van je lichaam is veel groter dan wij geneigd zijn aan te nemen. Er is natuurlijk een grens waar voorbij het lichaam de beschadiging niet meer kan helen, maar die grens ligt verder weg dan de meeste mensen denken. EFT is geen wondermiddel en ik zal nooit beweren dat je er de meest ernstige condities kunt oplossen, maar laat je verrassen wat er gebeurt als je alle stress en emotionele problemen rond je klachten oplost.

Persoonlijk consult: € 150,- (1 uur, incl. 21% btw)

Dit schrijft een cliënt van mij die zelf geen resultaat bereikte

 

Hallo Gabriëlle,

Enkele uren nadat ik bij jou ben vertrokken, is er een geweldige rust over me gekomen. Dat betekent een ander hoofdgevoel en een ander buikgevoel. Er is als het ware een last van mij afgevallen. Mijn buik is wel wat opgezet, dat zal wel weer verdwijnen. Dankzij jouw geweldige hulp heb je dit resultaat bij en met mijzelf bereikt. Uit de grond van mijn hart dank ik je hiervoor.

Met lieve groeten,
EV (70 jaar, gepensioneerd)

 

 

Coaching

Mijn coaching is een zakelijke op resultaten gerichte, interventie voor persoonlijke ontwikkeling. Ik maak gebruik van mijn eigen, 30 jaar lange werkervaring in binnen- en buitenland en de ervaring, kennis en inzichten die ik heb opgebouwd in het coachen van honderden mensen. EFT is een bijzonder effectieve interventie bij werkgerelateerde problemen. Ik heb vele mensen met succes begeleid in (terugkeer naar) hun werk. Dit kan als je dreigt uit te vallen, (langdurig) ziek bent, wilt reïntegreren maar ook vanuit een vraag over persoonlijk functioneren in je huidige functie of vragen over een carriereswitch.

Heb je interesse? Mail dan naar info@eftpraktijkactrom.nl voor een persoonlijk consult of coachingstraject.

Zakelijk tarief voor coaching: € 300,- (1,5 uur, excl. 21% btw)

Nieuws

 

De volgende gratis EFT introductieworkshop is op zondag 15 september 2019

 

EFT opleiding voor professionals start 19 september 2019

 

De workshop EFT in 1 dag is op 3 oktober 2019

 

EFT cursus voor zelfhulp is op 12, 20, 26 oktober & 3 november 2019