grijs-blauwe paardebloem achtergrond

CSS Menu Bar Css3Menu.com


EFT opleiding voor professionals


Ik geef de volledige EFT opleiding in dagopleiding als gecertificeerd Novet hoofddocent. Novet is het Gary Craig Official EFT® Training Center en regelt in Nederland de EFT certificering. Lees meer over de certificering op de website van Novet. De Novet opleiding is gecertificeerd door SKB en geaccrediteerd door NVPA en NBVH. Andere aanvragen lopen nog.

Deze EFT opleiding is een must voor iedere professional die EFT helemaal onder de knie wil krijgen. Ik geef sinds 2008 met veel plezier de opleiding aan therapeuten, coaches, artsen, psychologen, psychiaters, politiemensen, maatschappelijk werkers, onderwijzers, verpleegkundigen en nog veel meer professionals die met mensen werken.

De opleiding is verdeeld in 5 blokken, die los gevolgd kunnen worden afhankelijk van je opleidingsniveau in EFT. Blok 1 t/m 3 volgen in grote lijnen de internationale indeling die gehanteerd wordt. Een belangrijk verschil met andere opleidingen is de aandacht die besteed wordt aan het werkingsmechanisme en het voorkomen van hertraumatisering zodat je als professional precies weet wat je wanneer moet doen. Blok 4 en 5 zijn speciaal voor de certificering in Nederland ontwikkeld. De eerste drie blokken mag je ook elders volgen. Je moet dan met goed gevolg een ingangsexamen doen over de basiskennis die je moet hebben om aan blok 4 en 5 te kunnen beginnen. Alle informatie hierover vind je op de website van Novet.

Dit schrijft een van de deelnemers aan mijn EFT opleiding

 

Ik heb tijdens mijn coachingsopleiding niet geleerd wat er gebeurt als mensen in een angst schieten en ook niet hoe dan te handelen. Op de EFT opleiding wordt hier veel aandacht aan gegeven. Naast de deskundige informatie over de functie van het brein en lichaam krijgen we ook instructies hoe te handelen en waarom. Toen ik dit een keer nodig had, wist ik meteen wat ik moest doen en omdat ik mijzelf rustig en kalm voelde, kon ik stevig in het zadel zitten zodat ik er ook helemaal kon zijn. Naast dat ik wist wat ik moest doen, was het voor mijn klant ook heel prettig om ondertiteling te krijgen bij wat er met hem gebeurde. En uiteraard was deze angst voor mijn klant een enorme mooie transformatie!

LvB (vrouw, 52)

 

 

Inhoud blokken:

  1. Achtergrondkennis en een eerste inzicht in de werkingsmechanismen van EFT, het aanleren van de basistechnieken, het ervaren van EFT als zelfhulpmiddel.
  2. Uitdiepen van de kennis van EFT, het werken met anderen en het aanleren van enkele technieken voor het behandelen van trauma's.
  3. Aanleren en oefenen van enkele bijzondere technieken en het toepassen van EFT bij bijzondere doelgroepen en een verdieping van de technieken voor het behandelen van trauma's.
  4. Uitbreiden van de strategieën voor een gestructureerde aanpak van de problematiek van de client, casuïstiek van deelnemers en verplichte literatuur.
  5. Het verder uitdiepen van professioneel en effectief behandelen van cliënten met EFT ("EFT Meesterschap") en richtlijnen voor professionele praktijkvoering.

Locatie van mijn opleidingen: H.J.E. Wenckebachweg 144-148, 1096 AR Amsterdam

NB: bij 8 of meer deelnemers is het ook mogelijk om een opleiding bij jou in de buurt te organiseren. Bel of mail me voor overleg. (info@eftpraktijkactrom.nl / 0630449255)

Kijk voor alle data & de kosten op de agenda van de website. Daar kun je je ook inschrijven.

 

Voor wie zijn de opleidingen niet zonder meer geschikt?

De opleidingen zijn niet zonder meer geschikt voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen (Narcistische PS, Schizoïde PS, Theatrale PS, Schizotypische PS, Meervoudige PS, Borderline), mensen met schizofrenie en psychotische decompensaties in de voorgeschiedenis. Deze mensen kunnen alleen meedoen na overleg met mij en in overleg met hun behandelaar en een eventuele oriënterende EFT sessie EFT met Gabriëlle Rutten. De verantwoordelijkheid voor deelname aan een workshop of opleiding ligt bij de deelnemer en kan nimmer afgeschoven worden op Actrom Consultancy, Gabriëlle Rutten of de ontwikkelaars van EFT (Gary Craig c.s.).

DISCLAIMER: iedereen doet en gebruikt EFT onder zijn eigen verantwoordelijkheid. Deze verantwoordelijkheid kan nooit afgeschoven worden op Actrom Consultancy, Gabriëlle Rutten of de ontwikkelaars van EFT (Gary Craig c.s.). Gebruik je gezonde verstand: gebruik EFT niet bij mensen met ernstige aandoeningen tenzij je de vereiste kennis, ervaring en vaardigheden hebt.

Nieuws

 

De volgende gratis EFT introductieworkshop is op zondag 15 september 2019

 

EFT opleiding voor professionals start 19 september 2019

 

De workshop EFT in 1 dag is op 3 oktober 2019

 

EFT cursus voor zelfhulp is op 12, 20, 26 oktober & 3 november 2019