grijs-blauwe paardebloem achtergrond

CSS Menu Bar Css3Menu.com


EFT voor kinderen


EFT werkt fantastisch bij kinderen. Laten we zeggen dat kinderen ergens tussen de 0 en 18 jaar oud zijn. EFT is veilig en kan op alle kinderen toegepast worden, van baby tot adolescent. EFT is hèt hulpmiddel voor moeders en vaders, ooms en tantes, opa's en oma's en alle andere mensen die met kinderen te maken hebben. Iedereen kan het leren.

Met EFT kun je iets bijzonders voor je kind doen. En eigenlijk bedoel ik niet alleen jouw kind maar alle kinderen. Ik weet niet wat jij allemaal hebt meegemaakt toen je klein was, maar iedereen maakt wel wat mee en sommigen erg veel. Ieder kind heeft angsten en trauma's. Sommige hebben problemen op school (leerproblemen, pesten), een onveilige thuissituatie, ernstige ongelukken, ziektes, dood of aandoeningen die problemen geven (ADHD, PPD-NOS). Zou het niet heerlijk zijn als je kinderen kunt helpen deze zaken achter zich te laten waardoor ze zich emotioneel onbelemmerd verder kunnen ontwikkelen tot evenwichtige volwassenen?

Ieder kind is uniek en iedere benadering hoort daarom uniek te zijn maar er zijn natuurlijk wel overeenkomsten die je kunt gebruiken in je eigen aanpak.

Dit schrijven twee moeders

 

Beste Gabriëlle,

Ik was er stil van hoe jij met L. bezig was. Hij liep als een ander mannetje de deur bij je uit. In de auto is hij als een blok in slaap gevallen. We hebben onze vrolijke L. weer terug.

Vriendelijke groet,

MdB (38 jaar, vroedvrouw)

 


 

Hallo Gabriëlle,

Even iets dat ik je niet wil onthouden. De EFT werkt zo fantastisch met kinderen! Mijn jongste zoon heeft nare groeikrampen in zijn benen tijdens het slapen. Hij vroeg zelf of mamma even wilde kloppen, omdat ik laatst bij mijn oudste darmkrampjes had weggeklopt en mijn jongste zoon en mijn dochter meeklopten om hun grote broer te helpen. De groeikrampen waren binnen twee rondjes weg en hij viel direct daarna in slaap. Echt geweldig! Dank nog, voor de leerzame en leuke cursus.

Hartelijke groeten,

AC (vrouw, advocaat)

 

 

Hoe kun je EFT toepassen bij kinderen?

 

 

Dit is broer konijn die ik gebruik bij de kleintjes.
Hij heeft "toverknopen" en kinderen vinden het
helemaal geweldig om EFT bij hem te doen
(en daarmee ongemerkt bij zichzelf).

 

 


EFT kan heel goed als zelfhulpmethode worden gebruikt bij kinderen, maar het is geen op zichzelf staande behandeling. Als resultaten of vooruitgang uitblijven, heb je mogelijk advies of begeleiding nodig van een EFT therapeut.

 

Dit is een filmpje over hoe EFT werkt bij een jongen met driftbuien:

 

Hier is een Engels ondertiteld filmpje over EFT op school:

Nieuws

 

De volgende gratis EFT introductieworkshop is op zondag 15 september 2019

 

EFT opleiding voor professionals start 19 september 2019

 

De workshop EFT in 1 dag is op 3 oktober 2019

 

EFT cursus voor zelfhulp is op 12, 20, 26 oktober & 3 november 2019