grijs-blauwe paardebloem achtergrond

CSS Menu Bar Css3Menu.com


EFT workshops


Workshop op uitnodiging

Vanaf 8 mensen kun je zelf een workshop bij je thuis of op je werk organiseren. Ik geef de workshop en lever het materiaal (hand-outs en certificaat van deelname), jij organiseert e.e.a. en neemt de locatie en de catering voor je rekening. Ik overleg graag met je over de mogelijkheden. De kosten liggen rond de 150 euro per persoon.


Maatwerk workshop voor organisaties

EFT geeft vaak opvallende resultaten bij werkgerelateerde klachten die optimaal functioneren in de weg staan.

Waar gewerkt wordt, vallen spaanders. Omgaan met andere mensen is een kunde èn een kunst. Ook werkdruk, stress en bijvoorbeeld agressie van klanten/publiek eisen hun tol. Niet iedereen zal van nature in elke situatie ontspannen en zelfzeker kunnen doen wat op dat moment het meest effectief is. In elke organisatie komen hierdoor problemen en probleemsituaties voor en kunnen medewerkers emotionele of lichamelijke klachten ontwikkelen. Stressklachten, faalangst, sprekersangst, blokkerende emoties die het functioneren in de weg staan, belemmerende onzekerheid over de uitvoering van de eigen functie, zomaar een opsomming van klachten die kunnen ontstaan.

Ik bied maatwerk workshops aan om medewerkers te leren hoe ze EFT kunnen gebruiken om werkgerelateerde klachten te verminderen en vaak zelfs helemaal op te lossen. EFT werkt bijzonder goed bij alle soorten stressklachten. Of die nu van binnenuit ontstaan of veroorzaakt worden door de werkomstandigheden (bijvoorbeeld door agressie van publiek of klanten) zoals voorkomt bij politie, brandweer en andere hulpverleners.

Ik kom graag in een vrijblijvend gesprek nader toelichten wat de mogelijkheden zijn. Je mag me ook bellen (06-30449255) of mailen (info@eftpraktijkactrom.nl). De kosten liggen rond de 1500 euro per dag bij een maximum van 14-16 deelnemers.


Andere workshops

Ik geef regelmatig gratis introductieworkshops en via Novet geef ik nascholing in de vorm van eendaagse workshops.

 

Voor wie zijn de workshops niet zonder meer geschikt?

De workshops zijn niet zonder meer geschikt voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen (Narcistische PS, Schizoïde PS, Theatrale PS, Schizotypische PS, Meervoudige PS, Borderline), mensen met schizofrenie en psychotische decompensaties in de voorgeschiedenis. Deze mensen kunnen alleen meedoen in overleg met hun behandelaar en na een eventuele oriënterende sessie EFT met Gabriëlle Rutten. De verantwoordelijkheid voor deelname aan een workshop ligt bij de deelnemer en kan nimmer afgeschoven worden op Actrom Consultancy en EFT praktijk Actrom, Gabriëlle Rutten of de ontwikkelaars van EFT (Gary Craig c.s.).

DISCLAIMER: iedereen doet en gebruikt EFT onder zijn eigen verantwoordelijkheid. Deze verantwoordelijkheid kan nooit afgeschoven worden op Actrom Consultancy en EFT praktijk Actrom, Gabriëlle Rutten of de ontwikkelaars van EFT (Gary Craig c.s.). Gebruik je gezonde verstand: gebruik EFT niet bij mensen met ernstige aandoeningen tenzij je de vereiste kennis, ervaring en vaardigheden hebt.

Nieuws

 

De volgende gratis EFT introductieworkshop is op zondag 15 september 2019

 

EFT opleiding voor professionals start 19 september 2019

 

De workshop EFT in 1 dag is op 3 oktober 2019

 

EFT cursus voor zelfhulp is op 12, 20, 26 oktober & 3 november 2019